Zwangerschap

Zwangerschap is een hele bijzondere periode. Er verandert veel in je lichaam en als je voor de eerste keer zwanger bent komen er misschien wel veel vragen op je af. In het begin van de zwangerschap is alles nog heel erg spannend. Per week kun je je anders voelen. De ene week kan jij je fit en actief voelen terwijl je de andere week misschien wel oververmoeid voelt. Je kiest je verloskundige waar je maandelijks je 10 minuten consult hebt en vind je weg in de wirwar van vragen. Als werkende vrouw zoek jij je weg om er te zijn voor jezelf en het nieuwe leventje wat in je groeit.

gedurende deze periode wil ik je als doula graag begeleiden in deze jungle. Niet om voor jou de beslissingen te maken maar juist te helpen bij je vragen en antwoorden. Je bewustzijn te geven van wat mogelijk is. Bij de volgende twee bezoeken welke ca 1.5 uur duren zullen we elkaar aftasten beter leren kennen en vertrouwen bouwen. Er wordt dieper ingegaan op jullie wensen en of zorgen. Stap voor stap worden jullie keuzes en mogelijkheden in kaart gebracht. Zo onstaat jullie geboorteplan.
Het doel is jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op een positieve zwangerschap en een positieve bevallingservaring. Met ontspanning (loslaten) kun je weer opladen daarom is massage is een van de tools om te ervaren om te ontspannen en te genieten van het moment. Je kunt ook een extra afspraak boeken voor een een massage.
Ook je partner zijn wat massage technieken aan te leren. Er is ook de mogelijkheid een Zwangerschaps Privé sessie te boeken.

Tussen de prenatale bezoeken kunnen jullie mij bereiken voor vragen via e-mail, whatsapp of telefonisch.
Tussen de 37e en de 42e week ben ik telefonisch 24/7 bereikbaar zijn. Hopelijk staat de weg voor jullie open voor een POSITIEVE, zachte, bewuste en natuurlijke zwangerschap en geboorte.

De volgende generatie mag met een veilige imprint ter wereld komen.

This post is also available in: Engels

2018 © Copyright - BodyBasics