Tarieven

Het gebruikelijke tarief van een doula ligt tussen €700,00 en €950,00  Misschien is dat even schrikken. Als je een fotograaf voor je bruiloft bespreekt zijn de kosten al snel €1000,- Mooi om de album aan iedereen te laten zien en daarna verdwijnt het album voor altijd in de kast…ongezien als een mooie herinnering. Neem dit mee in gedachten, de investering van een doula om jouw je eigen kracht te voelen en je kind een veilige haven te geven of dat nu thuis of in het ziekenhuis is, is iets wat je voor ALTIJD meeneemt voor jullie en voor jullie kind. Dit is een investering voor altijd!!

Het tarief van een Doula is afhankelijk van de contact momenten, ervaring en verschillende opties van begeleiding welke geboden worden.
Alhoewel een aantal verzekeringsmaatschappijen inmiddels het belang van de doula erkent, worden de kosten helaas (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Toch adviseer ik altijd de factuur in te dienen. Op die manier wordt inzichtelijk hoeveel vrouwen inmiddels kiezen voor een doula en hoe gering de daarbij behorende medische kosten zijn.
Het kan ook zijn dat je bij jouw verzekering een vrij besteedbaar bedrag hebt.

Mijn tarief is €850,- Er zijn mogelijkheden om in termijnen te betalen.

This post is also available in: Engels