Anita, mijn zus was bij de bevalling van mijn dochter aanwezig. Ze heeft mij direct het gevoel gegeven dat ik mijn bevalling aan kon. Dit terwijl ik op het punt stond om het zelf op te geven. Anita blijft de rust zelve. Ze helpt je door de pieken van je weeën heen…ze geeft aan wanneer je op de hoogte punt van je wee bent en dat het nu langzaam zal afnemen. Haar handen zijn gewoon weg magisch. Heerlijk vond ik  het om tijdens de weeën  haar handen op mijn rug te voelen. Op de een of andere manier leek het of haar handen de pijn verzachtte. Zoals gezegd Anita blijft tijdens de bevalling de rust zelve…ze geeft je alle vertrouwen dat je de bevalling aan kan en dat je het goed doet. Ze helpt je door de weeën heen…zelfs de hele zware. Op de momenten dat je denkt dat je het niet meer aan kan…stimuleert Anita je op een positieve manier.

Ik kan zeker een iedere zwangere vrouw adviseren om Anita je tijdens de bevalling te laten begeleiden. Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat ik de moed niet op gaf en dat ik op een natuurlijke manier mijn mooie dochter op de wereld heb gebracht.

Mystica-Rosa Deijnen

Bevalling Hilal en Errol

Wij hebben Anita als een heel fijn persoon ervaren. Er was meteen een klik tussen ons. Ik geef zelf les in yoga en Pilates en zo dus Anita ook. Maar er was meer. Meer een klik op zielsniveau. Tijdens mijn zwangerschap heeft Anita mij thuis gemasseerd, wat ik als heel fijn heb ervaren.

Bij de bevalling was Anita heel rustig en sprong bij wanneer dit nodig was. Het voelde aan alsof zij bij ons hoorde. Ze steunde ons heel goed bij als we tijdens de bevalling een beslissing moesten maken en hielp mij heel goed mijn weeën door. Na de bevalling kwam ik in mijn kamer en zag dat zij alle spullen al had klaargelegd. Zo fijn was dat. De ziekenhuiskamer voelde meteen hierdoor vertrouwd. Na de bevalling hebben we nog steeds contact. Het voelt voor alsof zij mijn familie is. Ik ben hierdoor één persoon rijker geworden.

www.pilatesyogi.nl

 

doula anita

” I had a great time meeting and preparing our childbirth with Anita. She has been a great support, advisory and a teacher to us especially both of us are expats here and we didn’t know how the system works.

During pregnancy she has made my husband very involved and thought him what to do during labor giving us both more confidence. She also gives great advice on posture during work and daily activities when pregnant and also all the tricks to relax when the labor starts.She gives very nice massages that really relaxes you in both pregnancy and labor, and she is a priceless ally when facing all the decisions to make during labor.

I cannot thank Anita enough for her help during this amazing journey.

Soukaina & Dónal”’

 

Voorbereiding op bevalling Jennifer en Rigilio
Bij de zwangerschap van ons eerste kindje zijn we begeleid bij ons geboorteplan. We hebben heel veel tips gekregen en op uitnodiging ook rebozo oefeningen gedaan. Wat een fijne les en wat heeft dat ons weer een stukje verder naar de bevalling toe geholpen. Wij hebben door Anita’s enthousiasme en kennis weer zoveel bij geleerd over hoe je je samen voor bereid bent op de bevalling. Hierdoor hebben wij alle vertrouwen in elkaar als partner en als steun gevonden naar die spannende bevalling toe. Wij hebben echt het gevoel dat we het samen kunnen Anita je bent een kanjer! Heel erg bedankt voor jou vertrouwen en tijd
groetjes Jennifer & Regilio
Bad bevalling Jennifer en Thomas
Bevalling Danielle en Raymond