Ontmoet en groet

Welkom op het eerste gesprek. Het eerste gratis gesprek is bij voorkeur voor de 37 weken zwangerschap en is om kennis te maken. Het kennismakingsgesprek is in je eigen omgeving of in mijn studio/ praktijk ruimte. Daar waar je voorkeur naar uit gaat. In je thuissituatie ben je misschien meer op je gemak. We bespreken jullie wensen of verwachtingen met betrekking tot doula ondersteuning. Partners worden aangemoedigd om deel te nemen aan het eerste gesprek en tevens de volgende gesprekken. Over het algemeen duurt het kennismakingsgesprek ca 1 uur. Na het gesprek kunnen jullie tijd nemen om te overleggen of jullie mij bij deze bijzondere reis willen betrekken. Als ik jullie mag begeleiden maken we de volgende afspraken om onder andere jullie wensen in het geboorteplan door te nemen.
Voor jou en of je partner is het belangrijk dat jullie bevalling een goede ervaring zal zijn, zodat jullie met een tevreden en positief gevoel kunnen terug kijken op dit bijzondere moment. De herinnering aan de geboorte van je kind draag je je hele leven met je mee en vergeet je nooit meer.

Teamwork makes your dream work.

GRATIS KENNISMAKING

Allereerst hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Leuk dat je interesse hebt in mijn doula diensten. Vul het formulier in zodat ik contact met je kan opnemen. je mag natuurlijk ook telefonisch contact opnemen. Door mijn werkzaamheden is het niet altijd mogelijk om op te nemen, maar ik zal zo spoedig mogelijk reageren. tel: 0644533196 – 0402240895
Dank je wel!

This post is also available in: Engels

2018 © Copyright - BodyBasics