Anita, mijn zus was bij de bevalling van mijn dochter aanwezig. Ze heeft mij direct het gevoel gegeven dat ik mijn bevalling aan kon. Dit terwijl ik op het punt stond om het zelf op te geven. Anita blijft de rust zelve. Ze helpt je door de pieken van je weeën heen…ze geeft aan wanneer je op de hoogte punt van je wee bent en dat het nu langzaam zal afnemen. Haar handen zijn gewoon weg magisch. Heerlijk vond ik  het om tijdens de weeën  haar handen op mijn rug te voelen. Op de een of andere manier leek het of haar handen de pijn verzachtte. Zoals gezegd Anita blijft tijdens de bevalling de rust zelve…ze geeft je alle vertrouwen dat je de bevalling aan kan en dat je het goed doet. Ze helpt je door de weeën heen…zelfs de hele zware. Op de momenten dat je denkt dat je het niet meer aan kan…stimuleert Anita je op een positieve manier.

Ik kan zeker een iedere zwangere vrouw adviseren om Anita je tijdens de bevalling te laten begeleiden. Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat ik de moed niet op gaf en dat ik op een natuurlijke manier mijn mooie dochter op de wereld heb gebracht.

Mystica-Rosa Deijnen

This post is also available in: Engels